Nakon više od decenije: Spice Girls ponovo na turneji, ali bez jedne članice

Piše: Redakcija

Osamdeset posto grupe Spice Girls ide na novu turneju – prvu nakon 2007. Jedina članica koja vjerojatno neće biti dio ponovnog ujedinjenja ženske hit grupe je Victoria Beckham.

Trenutno živimo u vremenu kada se oživljavaju stari filmovi i serije, kao i razni drugi dijelovi pop kulture. Među oživljenim muzičkim grupama našle su se i Spajsice.

Melanie Brown, Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton i Victoria Beckham bile su popularne od sredine devedesetih do početka novog milenija, a od onda su se već jednom ponovo našle na turneji Viva Forever.

Posljednjih desetak godina obožavatelji su priželjkivali još jednu turneju grupe Spice Girls, a same pjevačice pokušavale su uskladiti svoje rasporede kako bi to ostvarile. Nova turneja sad je definitivno u planu, no ne bez malog problema. Čini se kako će Spajsice na turneju morati bez jedne članice – Victorije Beckham.

-Idemo na turneju. Nas četiri sigurno. Vidjet ćemo što će biti s Posh, no nas četiri definitivno idemo na turneju. Victoria bi nam se mogla pridružiti u nekoliko nastupa- rekla je Mel B u razgovoru s Jamesom Cordenom.

Svih pet članica grupe Spice Girls zadnji su put zajedno izvodila na otvorenju Londonske Olimpijade, 2012. Victoria Beckham od tada je više puta izjavila kako ponovno ujedinjenje nije vjerojatno.

Nije poznato koliko će to što Posh neće biti dio turneje uticati na prodaju karata, no kako su Spice Girls već snimile jedan album bez Victorije Beckham posljedice ne bi smjele biti prevelike, prenosi Tportal.

Pročitajte još