Jennifer Aniston otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Piše: Redakcija

Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da pored brojnih obaveza izgleda sjano svakoga trenutka. Složit ćete se, Jennifer Aniston izgleda perfektno iako će za samo par mjeseci proslaviti svoj 50-i rođendan. Svoju tajnu ne krije i nema poseban čarobni recept. Njen jedini trik kojim se služi je zdrav način života od koga nikada ne odustaje. Jennifer je poznata kao neko ko drži do sebe i stalno radi na svom izgledu. Godine joj nisu problem da svakodnevno trenira po nekoliko sati a tu naviku nikada ne prekida, čak ni kada je na snimanju nekog filma uvijek nađe vremena da se posveti svome tijelu. 

Jennifer je javnosti otkrila kako dan počinje čašom tople vode i limunovim sokom. Vodu smatra osnovnim sredstvom koje joj pomaže da uvijek izgleda svježe i vedro. Tri litra vode svakoga dana daju joj snagu i elan. Doručak ne propušta nikad a neke namirnice su obavezne na njenom jelovniku pa tako svako jutro počinje uz omlet, avokado, tost i jogurt. Za ručak tu su neizostavne mahunarke, feta sir i pistacije. Posebnu pažnju posvećuje svojoj koži i kosi. Redovni tretmani kod kozmetičara čine njenu kožu elastičnom i sjajnom kao u dvadeset godina mlađih žena. 

Jedna je od onih glumica koje drže do sebe i ne pristaju na uloge koje zahtjevaju od glumaca nagle promjene težine. Nije ljubitelj noćnih provoda mada se ne može reći da nije društvena. Jednostavno, Jennifer je porodični tip žene koja voli druženja sa prijateljima u intimnoj atmosferi. Za svoj izgled, kako sama kaže, može da zahvali dobroj gentici koju posjeduje a svaki radni dan obavezno završava jogom. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti