Lifestyle

Ovako Slađana Mandić uživa u Dubaiju

Slađani Mandić pored dobrog glasa i atraktivnog izgleda glavni adut joj je samouvjereni put ka samom vrhu bh. estrade. Uspjeh je zagarantovan kada se tome doda saradnja s najboljim autorima i odlične pjesme sa Dinom Muharemovićem, te dvojcem Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

Nastup pjevačice u dalekom Dubaiju dovoljan je dokaz o popularnosti i mimo granica BiH, te Regiona. Mandićeva je spojila ugodno s korisnim i nakon fantastičnih nastupa u „Stars Studio Clubu“ u „Grand Excelsior Hotel Deira“ uživala je u svim ljepotama Dubaija sa svojim suprugom Ajlinom Ahmićem.

 

– Dubai je stvarno nevjerovatan grad. Teško je riječima to opisati, dok se ne doživi. Još kada imate domaćina kao što je Damir Kartal, uspješni Bosanac koji dugi niz godina vodi nekoliko hotela, onda ni o čemu ne morate brinuti. Sve nam je bilo savršeno organizirano. Imali smo svog vozača, prevodioca, fenomenalne izlete, tako da sam se osjećala poput kraljice – kaže Slađana Mandić koju je na nastupima u Dubaiju pratio odlični Irfan Peljto.

Pratite nas na društvenim mrežama