Nataša Bekvalac: Danas bi slavila godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Iako bi danas Nataša Bekvalac trebala da slavi godišnjicu braka, to ipak nije slučaj. Prošla godina joj je bila turbulenta, ali ona nikad nije bila sretnija. Naime danas je njen rođendan. Prisjetimo se da se Nataša Bekvalac vjenčala prošle godine na Ibici i tako krunisala ljubav s Lukom Lazukićem. U aprilu 2017. godine prvi put su se pojavili zajedno na rođenju djeteta Natašine sestre Kristine. Bila je presretna jer je pronašla čovjeka svog života i još pri tome čekala njegovo dijete. Smatrala je da će ovo biti ono pravo nakon dva neuspješna braka i pronalaskom Luke baš na Ibici. Sve do aprila ove godine niko nije ni slutio šta se dešava u njihova četiri zida, čak ni sama pjevačica nije bila svjesna situacije u kojoj se nalazi.

Ljubav Nataše i Luke svi su podržali, kako prijatelji i porodica, tako i kćerkica Hana. Očekivala je da ponovni susret treba biti znak za nešto dugovječno. Nakon nekoliko mjeseci  zabavljanja i putovanja saznala je da očekuju djevojčicu i njenoj sreci nije bilo kraja. Prošle godine u septembru odlučili su se za vjenčanje na Ibici gdje su se i upoznali, a svadbi je prisustvovao samo uži krug prijatelja.

Nataša je tako odlučila ostaviti po strani sve svoje obaveze i posvetiti se porodici dok je Luka uživao u izlascima i ponašao se kao da je slobodan. Dolaskom po mamu i bebu u pododilište u februaru ove godine, bio je presretan, ali sreća i interesovanje nije dugo trajalo. O ovome niko ništa nije znao sve dok jedne večeri Luka nije došao pijan, kada je počela žestoka rasprava zbog poruka drugih djevojaka koje mu je našla u telefonu. Žestoka rasprava završila se tako što je Luka udario Natašu. Prijavila ga je za porodično nasilje nakon njegovog odlaska na put. Nakon svega Nataša mu je izbacila stvari iz stana i od tada se više nisu vidjeli. Brak im se završio njegovim nasilnim ponašanjem, ali bivši supružnici još vode bitku na sudu.

View this post on Instagram

Luda za njom…❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

View this post on Instagram

Život.#samosesrcemdobrovidi

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša danas uživa sretna bez muškarca u svom životu, ali je sretna, nasmijana i iz svega je izašla jača nego ikad. Rođendan će naravno proslaviti uz svoju najveću podršku kćerke Hanu i Katiju.

Pročitajte još