Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Popularni američki glumac Arnold Schwarzenegger ponovo će zaigrati u šestom nastavku kultnog akcionog filma “Terminator” čija se premijera očekuje krajem naredne godine. Ovoga puta društvo će mu pored Gabriela Lunae, Mackenzie Davis praviti njegova dugugodišnja prijateljica i glumački par iz prva tri ostvarenja istoimenog filma Linda Hamilton. Linda koja je glumila lik sada već čuvene Sarah Connor ponovo će zaigrati u novom ostvarenju reditelja Tima Millera.

– Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici, najboljoj kolegici, pravoj ‘opasnoj’ ženi i predivnom ljudskom biću. Presretan sam što smo opet zajedno – napisao je slavni glumac u opisu fotografije koju je objavio na svom Instagramu, a na kojoj se nalaze njih dvoje uslikani prije 34 godine i tokom snimanja novog nastavka “Terminatora 6”.

Hamilton koja je u srijedu napunila 62 godine ostvarila je zapaženu rolu u prva tri nastavka čuvenog akcionog filma. Lik Sarah Connor gine u trećem nastavku filma, ali se konačno ponovo pojavljuje u poslednjem “Terminatoru” na veliku radost brojnih obožavatelja ovog sada već kultnog filmskog ostvarenja. 

Pročitajte još