Mustafa Sandal: Izjavio ljubav turskoj pjevačici

Piše: Redakcija

Nakon razvoda s Eminom Jahović, izgleda da je turska zvijezda Mustafa Sandal pronašao novu izabranicu. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je ponovo riječ o pjevačici, ali ovaj put turskoj. Naime, nakon što turski mediji već danima bruje o vezi Emine Jahović i milionera Sadettina Sarana, ni Mustafa ne zaostaje s pažnjom medija o njegovom privatnom životu.

View this post on Instagram

Aç koynunu geliyorum❤️

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

Sandal je na Instagram profilu objavio snimak pop pjevačice Simge Sagin uz opis „Gladan, mudriji, ja dolazim“, a na sve to još i dodao srce. Mnogi su ovaj čin protumačili kao potvrdu nove romanse. Ova vijest preplavila je turske medije, koji su navodili da između ove dvije zvijezde nije samo čisto prijateljski odnos nego da su krenuli korak dalje.

Mustafa ovaj put nije reagovao na komentare i navode kako nije ni čudo što mu je pjevačica Simge uspjela osvojiti srce, jer poprilično podsjeća na Eminu Jahović. Za sad nije poznato kako će se njihov odnos razvijati niti kako će Emina odgovoriti kad sazna. Ostaje nam samo vrijeme da vidimo kako će se ova veza razvijati, a fotografije ove lijepe brinete možete pogledati u nastavku.

https://www.instagram.com/p/BnTWOJgByfb/?taken-by=simgesagin

Pročitajte još