Burak Özçivit i Fahriye Evcen: Uskoro roditelji

Piše: Redakcija

Ovih dana turski mediji bruje o tome kako će popularni glumački par uskoro dobiti svoje prvo dijete.  Otkako su Burak Özçivit i Fahriye Evcen stali na ludi kamen  spekuliše se o tome kako je glumica trudna. Fahriye je odbila nekoliko uloga u serijama, a to su mnogi protumačili kao proširenje porodice. Beba je pala u drugi plan nakon bolesti Burakovog oca a zatim i njenog, sve dok Fahriye nije saznala da je trudna.

– Nije željela ništa da govori Buraku dok ne bude sigurna da je u drugom stanju. Poslije mjesec dana posjetila je ginekologa koji je ultrazvučnim pregledom potvrdio ono čemu se i nadala, saopštio joj je da će njena porodica postati bogatija za još jednog člana. Čim je to saznala pozvala je Buraka, nije mogla da čeka da stigne kući i saopšti mu vijest. Plačući mu je rekla da će postati tata a i on je zaplakao od sreće kada je čuo novosti – rekao je izvor blizak glumici.

Par još uvijek nije potvrdio ove vijesti, ali je izvor blizak ovom paru rekao kako čekaju da prođe treći mjesec kako bi bili sigurni da je sve u redu.

View this post on Instagram

Iyi geçeler 🌜🌟😍💑💗💘

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit1984_cro) on

Pročitajte još