Ben Affleck nakon liječenja: Sa bivšom suprugom i djecom otišao u crkvu

Piše: Redakcija

Glumac Ben Affleck napustio je kliniku za odvikavanje od alkohola nakon što je na tretmanu proveo mjesec dana. On je prije par dana viđen kako zajedno sa bivšom suprugom i njihovo troje djece odlazi u crkvu, dok su se mediji interesovali gdje se za to vrijeme nalazi njegova djevojka Shona Sexton. Naime, nakon što je bivša supruga Jennifer Garner vidjela fotografije sa sanducima viskija koje je Affleck nedavno kupio, odlučila se na radikalne mjere kako bi pokušala pomoći bivšem suprugu. Za vrijeme njegovog boravka na terapijama ona je njihovoj djeci morala reći kako je njihov otac bolestan te da će se brzo vratiti kući. 

-Affleck je završio ključnih 30 dana odvikavanja- rekao je njegov prijatelj, dodavši da se njegovo liječenje sprovodi na više načina, u bolnici, van nje, kroz terapiju i edukativne sastanke.

Za to vrijeme, Affleckova aktuelna djevojka Shona Shexton se provodi na Malibuu. Iako Affleckovi prijatelji ne kriju kako im se Benova veza sa 22 godine mlađom “Playboy zečicom” nimalo ne dopada, Shona se previše ne obazire na takve komentare. Njoj očigledno ne smeta da se Benova bivša supruga više brine o njemu dok prolazi kroz krizni period. 

-Ben je odrastao čovjek. Donosi svoje sopstvene odluke. Kriviti 22-godišnjakinju za to što je on treći put na odvikavanju je smiješno. On je čovjek. Ja sam čovjek- rekla mlada manekenka koja očigledno ne mari previše za kritike. 

Pročitajte još