Kate i William: U vezi im nisu uvijek cvjetale ruže

Piše: Redakcija

 

Slavni par o kojem se u posljednjih nekoliko godina neprestano piše jesu vojvotkinja Kate i princ William. U medijima neprestano se spominje njihov sretan porodični život, djeca ali i velika ljubav, međutim, nije uvijek bilo tako savršeno.

Kate i William 2007., prekinuli su vezu, nakon čega je ona napustila Veliku Britaniju te otišla u Dublin, kako bi se opustila u društvu majke i prijatelja. Nisu joj jedina utjeha bili prijatelji i porodica, u tom vremenu, utjehu je potražila i u novom čovjeku. Taj čovjek ipak nije bilo ko, bio je to školski prijatelj princa Williama, Henryju Ropneru. Prava ljubavna drama desila se kada je „Harper’s Bazaar Australia“ prenio vijest da je William izlazio s bivšom djevojkom Henryja Ropnera.

– Oboje smo bili jako mladi u to vrijeme. Bilo je to u toku studiranja, tražili smo se još, karakteri su nam se razlikovali, pokušavali smo naći same sebe i tada smo još više odrastali. Trebalo nam je malo prostora, tako je bilo najbolje – kazao je William nakon što je prošlo dovoljno vremena da se smiri.

– Mislim da u to vrijeme nisam baš bila sretna, ali zapravo sam iz cijele situacije izašla kao jača osoba – složila se Kate.

Nakon prekida, par se pomirio, a uskoro i vjenčao. Ipak, kako se čini Henry se Williamu očito dosta zamjerio, jer je on bio jedini Katein bivši dečko koji nije pozvan na vjenčanje.

Pročitajte još