Amra i Edin Džeko na rođendanu jednog od najvećih dizajnera današnjice: Među zvanicama i bivša prva dama Francuske

Piše: Redakcija

Slavni italijanski kreator modnog dvojca Dolce & Gabbana, Domenico Dolce, u avgustu je napunio 60 godina, a na zabavu i proslavu čekalo se do kraja septembra, koju je pripremio u Milanu. Osim što je okupio svu svjetsku kremu, sadašnje i nekadašnje najljepše manekenke i modele, glumice, pjevače kao i sve važne osobe u njegovom, ali i javnom životu, na proslavi je sve prštalo od maštovitosti i glamura. Među svjetskim zvanicama našao se i naš najpoznatiji par, Amra i Edin Džeko. Amra je na svom Instagram profilu podijelila djelić atmosfere te napisala kako joj je ova noć bila posebna.

Od zanosne Monice Bellucci, pa do nekadašnjih supermodela Eve Herzigove i Helene Christensten, došla je i supruga bivšeg francuskog predsjednika Carla Bruni, ali i plus size manekenka Ashley Graham, Emily Ratajkowski, Cardi B. i mnogi drugi.

Domenico je također na svom Instagram profilu podijelio dio ove raskošne i glamurozne zabave, isplanirane do najsitnijih detalja.

View this post on Instagram

Happy Birthday Domenico. #DD60

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on

Fotografija koju je podijelila Carla Bruni:

Slikovni rezultat za domenico dolce birthday party

Monica Bellucci

https://www.instagram.com/p/BotaRW3FgYJ/?hl=hr

Ashley Graham

View this post on Instagram

Ashley Graham. #DD60

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti