Mile Kekin i Bajaga objavili spot za pjesmu Atlantida

Piše: Redakcija

Pjevač benda “Hladno Pivo” Mile Kekin prije par dana objavio je svoj solo album pod nazivom “Kuća bez krova”, a na albumu se našla i pjesma “Atlantida” koju je zajedno sa Kekinom otpjevao Momčilo Bajagić Bajaga. Kekin je duetsku pjesmu sa Bajagom objavio na svom Facebook profilu, a sudeći prema komentarima, pjesma bi trebalo postati hit. 

-Svi vi koji ste se zakačili na Atlantidu, dolje vam je igrani strip što ga Fiket nacrtao. Čovjek ima lošu naviku (čitaj Bad Habit) da često pogodi metu. Uživajte jer i ja sam- napisao je Mile na svom Facebooku.

Svi vi koji ste se zakacili na Atlantidu, dolje vam je igrani strip sto ga Fiket nacrtao. Covjek ima losu naviku ( citaj Bad Habit) da cesto pogodi metu.Uzivajte jer i ja sam.

Gepostet von Mile Kekin am Montag, 29. Oktober 2018

Do saradnje dvojice muzičara došlo je prije nekoliko mjeseci, nakon što je otkazan Bajagin koncert u Karlovcu, nakon čega je organizator ponudio bendu “Hladno Pivo” da učestvuje kao zamjena za Bajagu, što su oni odbili. Ubrzo se došlo na ideju o duetskoj pjesmi dvojice muzičara, koja se našla na Miletovom solo albumu. 

Pročitajte još