Justin Timberlake pokazao emocije u javnosti

Piše: Redakcija

Prva knjiga pjevača i glumaca Justina Timberlakea „Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me“ ugledala je svjetlo dana. On u knjizi, između ostalog otkriva i kako se upoznao sa suprugom, glumicom Jessicom Biel. Navodi da su se upoznali na jednom partyju u Hollywoodu.

– Kada sam je upoznao, nisam mogao sakriti koliko sam opčinjen njezinom ljepotom. Dobacio sam neki sarkastični komentar, koji nije shvatio niko osim nje. Nasmijala se, što sam primjetio. Da joj se sviđam dalo se zaključiti po tome što je i sama dijelila taj crni smisao za humor – objavio je.

View this post on Instagram

Midnight.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Timberlake nije odmah tražio njen broj telefona, ali je priznao da je konstantno razmišljao o njoj. Ponovo su se sreli kada je Jessica došla na njegov koncert. U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima.

Nakon završetka turneje, Jessica i Justin proveli su mjesec dana zajedno, daleko od svih, i upravo tada odlučili su da će njihova veza biti ozbiljna.

Vjenčali su se 19. oktobra 2012. godine u Italiji, a tri godine kasnije dobili su sina Silasa Randalla.

– Njen utjecaj na moj život bio je nevjerovatan, ja joj se divim, posebno otkako je postala majka. Ali i prije sam joj se divio. Ona je nevjerovatno dobar pisac, pjesnik, glumica samo takva. Ona je duhovita. Jako duhovita, i jedna od najsmirenijih osoba koje sam ikada upoznao. Upravo je ona promijenila mene i moj život. Ljudi se konstantno mijenjaju, i psihički i fizički. Pratio sam proces njezinih promjena. Gledao sam kako joj se tijelo mijenja. Njeno tijelo je hram i treba ga cijeniti. Fasciniran sam s njom, ona mi je sve – napisao je Justin.

Pročitajte još