Meghan Markle uspjela ono čemu se niko nije nadao

Piše: Redakcija

Nakon samo pet mjeseci od ulaska u kraljevsku kuću, Meghan Markle, uspjela je ono čemu se ama baš niko nije nadao. Sjajno se uklopila u stoljetnu tradiciju strogoće, a i pored svih različitosti nova porodica ju je dobro prihvatila, čak i sama kraljica Elizabetha II. Mora se priznati da Meghan i nije baš tipična članica monarhije, ali ova Amerikanka uspjela je izgraditi jako dobar odnos s bakom njenog supruga Harryja. Kraljicu Elizabethu osvojila je simpatičnošću, otvorenim i prirodnim ponašanjem i zaraznim smijehom, na koji i stroga Kraljica nije ostala imuna.

Rezultat slika za meghan i kraljica prvi angažman voz

Ipak postoji nešto što je posebno zbližilo njih dvije, a kako saznajemo iz stranih medija to je konfuzno i nesigurno ponašanje vojvotkinje za vrijeme njenih angažmana. Podsjećamo da je samo nekoliko dana nakon vjenčanja Meghan imala prvi angažman i to zajedno sa samom kraljicom Elizabethom. Odnos ove dvije članice kraljevske porodice produbio se nakon ovog angažmana, kada su putovala vozom za Chester, pokrajinu na samoj granici s Walesom.

Srodna slika

U toku vožnje kraljevskim vozom Meghan je od kraljice dobila mnogo uputa i pripremila za angažman koji je očekuje. Ipak kako se čini to je bilo previše za novopečenu vojvotkinju pa se u nekim trenutcima zbunila i kiksala. Novinari kao i uvijek nabrojali su sve njene greške, a dok jedina osoba koja bi je trebala kritikovati, a to je sama kraljica, nije izgledala uznemireno niti ljutito.

Na iznenađenje svih samo je brižno uputila Meghan da slijedi dalju proceduru, a kasnije su se o svemu dobro smijale. Elizabetha je pomogla mladoj vojvotkinji i bila njen vodič, odnosno postavila se u ulogu koju je do tada odrađivao princ Harry.

Rezultat slika za kraljica i megan kršenje protokola u walesu

Za Meghan cijeli dvor je pokazao razumjevanje, jer je za poznatu Amerikanku to bila velika promjena. Kraljica nikada do sada nije bila toliko susretljiva i prijateljski raspoložena u društvu mlađih nasljednica, kao što je to riječ s Meghan. A stručnjaci tvrde da je vojvotkinja uspjela u nečemu što nikome nije pošlo za rukom. Prema svemu može se zaključiti da je princ Harry izabrao pravu osobu koja će ga pratiti kroz život, te da je njihova okolina jako sretna zbog njih.

Rezultat slika za meghan i kraljica prvi angažman voz

Pročitajte još