Justin Bieber ima novu tetovažu, i to na licu

Piše: Redakcija

Justin Bieber istetovirao je svoje lice kako bi obilježio navodni brak s manekenkom Hailey Baldwin.

Tabloidi javljaju da su Bieber i njegova 21-godišnja partnerka izrekli sudbosnosna “da” u prošlim sedmicama – u septembru su snimljeni u općinskom uredu u New Yorku, a njen stric, Alec Baldwin, izjavio je da su samo otišli i vjenčali se. Hailey tvrdi da još nisu vjenčani, i da su u općinskom uredu samo otišli po papire za vjenčanje.

I dok fanovi još uvijek odmotavaju klupko “je li se vjenčao ili nije”, sada imaju novu misteriju u krilu, a zove se – tetovaža na licu Justina Biebera.

Tattoo umjetnik, koji “crta” po tijelima slavnih ličnosti, Keith McCurdy tvrdi da su se kod njega tetovirali i Biebs i njegova gospođa.

– Svako je istetovirao jednu tetovažu. Justinova se nalazi na licu, a, s obzirom na to da još nisam vidio fotke te tetovaže – znači da uspijeva u namjeri da se drži podalje od javnosti. Tetovaža je mala i diskretna. Nije tradicionalna tetovaža koju stavljaju parovi, ali neću suviše da otkrivam – kazao je majstor tinte.

Naravno, tetovaža na licu teško se može skriti, pa su mediji sigurni da je na ovoj fotki prvi “signal” nove tetovaže Justina Biebera:

Tetovaža na licu Justina Biebera - undefined

Foto: Unilad: Tetovaža na licu Justina Biebera

 

– Ček malo? Šta? Gdje? Ima li tetovažu svog lica na svom licu – pitate se sad vi.

…pogledajte opet:

Tetovaža na licu Justina Biebera - undefined
Foto: Unilad: Tetovaža na licu Justina Biebera

Da, ta mrlja koju gledate je navodno nova tetovaža Justina Biebera.

Naravno, na društvenim mrežama i dalje se vaga jesu li ovo nepočupane obrve popularnog pjevača ili je pao, pa dobio nekoliko “konaca” ili, zaista, tetovaža.

Pročitajte još