Kako je izgledala italijanska diva prije 30 godina? Monica Bellucci nikad nije prestala da zadivljuje

Piše: Redakcija

Svoju karijeru počela je kao model, a nešto kasnije je počela glumiti i u italijanskim filmovima. Jako brzo je ova ljepotica dospjela i do Hollywooda, a sve zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Monica Bellucci nikada nije prestala da zadivljuje ljude oko nje, a da je uvijek bila prirodna ljepotica može se vidjeti i iz fotografija još od prije 30 godina.

U razgovoru s medijima njen otac je istakao da za njegovu kćerku mnogi pričaju da je imala mnogo plastičnih operacija, ali da to nije istina, te da samo treba pogledati fotografije i vidjeti njenu kosu i usne. Njena majka je pak u jednom od intrevjua kazala da je dobro što nisu imali više djece, jer bi sigurno bili ljubomorni na Monicu.

View this post on Instagram

Have a nice day🌞

A post shared by Monica Bellucci💋 (@bellabelluccifan) on

Od djetinjstva svjetski poznata glumica plijenila je pažnjom zbog njene ljepote. Kada je imala 12 godina nepoznati ljudi su je zaustavili i nudili milione te život u inostranstvu. U koji god restoran bi ušla konobari joj nikada nisu naplaćivali, jer ima je bila čast poslužiti takvu ljepoticu. U školi je također uvijek privlačila pažnju, pa su učitelji kazali kako njena ljepota utiče na njihovu koncentraciju.

– Ljepota u malom mjestu uvijek je problem. Pitao sam je zašto se ne druži sa prijateljima na trgu, a ona mi je odgovorila da je svi posmatraju i muškarci i žene i djeca – kazao je njen otac.

Iako se često krila, njena ljepota ipak nije mogla ostati sakrivena samo u malom italijanskom gradu. Svijet je brzo upoznao Monicu i zavolio je.

View this post on Instagram

#monicabellucci #bellucci #90s #model #summer

A post shared by Monica Bellucci💋 (@bellabelluccifan) on

 

Pročitajte još