Emina Jahović progovorila o sukobu sa Natašom Bekvalac

Piše: Redakcija

Popularna Pjevačica Emina Jahović gostujući u jednoj emisiji otvoreno je govorila o sukobu koji je ima sa Natašom Bekvalac. Pjevačica je u emisiji govorila o svojoj karijeri i pjesmama koje je snimila sa drugim izvođačima. Iako je naglasila kako joj je duet sa Sašom Kovačevićem jedan od dražih, Emina je istakla kako je jako ponosna na saradnju sa Natašom sa kojom je 2011. godine snimila pjesmu “Gospodine” koja je postala veliki hit. Iako je Emina autorica pomenute pjesme, Nataša ju je odlučila obraditi na svoj način i kao takvu otpjevala u jednoj TV emisiji što se nije dopalo Emini, nakon čega su krenule informacije kako su pjevačice u zavadi.

Iako niti jedna od pjevačica nikada nije potvrdila ali ni demantovala ovu informaciju, godinama se pričalo o njihovom sukobu. Ipak, da Emina nije ljuta na svoju kolegicu, potvrdila je i sama pjevačica rekavši kako joj je jako drago zbog Nataše koja je nedavno objavila pjesmu “Mala plava” za koju je izjavila da joj se jako dopada.

-Čula sam, divna je! Divna je, i Nataša jako lijepo izgleda, mnogo mi je drago da se povratila posle svega ovoga što joj se izdešavalo, nažalost. Mnogo mi je bilo žao. Nisam imala prilike da je vidim, ali, eto, jedan veliki aplauz za njenu hrabrost i za sve iz čega je izašla- rekla je Emina i tako odagnala svaku sumnju u njihov sukob.

Emina je prije par dana konačno priznala da se nalazi u vezi sa turskim biznismenom Sadettinom Saranom nakon prave sapunice koja se događala proteklih sedmica, a o kojoj su brujali turski mediji.

Pročitajte još