Najmlađa kćerka Donalda Trumpa će ovaj Dan zahvalnosti posebno pamtiti

Piše: Redakcija

Svoju drugu kćerku, američki predsjednik Donald Trump, dobio je s bivšom suprugom  Marlom Maples. Nema se često priliku vidjeti u javnosti Tiffany Trump, jer s majkom živi u Kaliforniji. Ipak američki Dan zahvalnosti je idealna prilika da cijela porodica bude na okupu, tako da je na Floridu stigla i Tiffany. Trumpovi su se odlučili da ovaj praznik provedu na svom odmaralištu na Floridi, gdje će se okupiti cijela porodica.  

View this post on Instagram

Sisters!👯‍♀️❤️ *TIFFANY LIKED*

A post shared by Ivanka Trump (@first_daughter_ivanka) on

Tako je na Floridi zabilježen trenutak dok je najmlađa Trumpova kćerka sa sestrom Ivankom hodala ka predsjedničkom avionu Air Force One, kojim su svi krenuli na odmor. Dobro je poznato da sve što se dešava s prvom porodicom SAD-a pomno se promatra, pa tako i fotografije Tiffany.

View this post on Instagram

#girlpower🌼

A post shared by Ivanka Trump (@first_daughter_ivanka) on

Zbog samo jedne stvari postala je hit na društvenim mrežama. Toliko se potrudila dotjerati za ovu priliku i izgledati što bolje, pa je zbog toga izabrala kaput s dvorednim kopčanjem u ružičastoj boji, a pogled je željela sakriti iza sunčanih naočala. Ipak jedna stvar joj je uspjela promaći. S potplate svojih cipela zaboravila je skinuti cijenu.

Taj detalj je odmah primjećen, a društvena mreža Tweeter zapalio se od šala na račun Tiffany, ali cijena s cipela nije još otkrivena.

Pročitajte još