Znate li šta muškarci misle kada im ne odgovorite na poruku?

Piše: Redakcija

Ako mislite da jedino žene dramatiziraju kada im se muškarac ne javi nakon spoja ili im ne odgovori na poruku, varate se. 

Muškarcima se u tim situacijama također vrte razne misli po glavi i uglavnom su slične onima o kojima razmišljaju i žene. 

Evo šta sve muškarci misle kada im se žena ne javi.

Je li ovo neka igrica?

Muškarci će često pomisliti da ih testirate tako što se ne javljate, odnosno provjeravate koliko mu se zaista sviđate očekujući da bi se on trebao još više potruditi oko vas. Ako to radite, morate znati da se mnogima od njih takve igrice ne sviđaju pa će vas prekrižiti.

Možda je izgubila mobitel?

Ovo je sigurno svakoj ženi palo na pamet kada joj se muškarac koji joj se sviđa nije javio danima. Vjerovatno ste se zapitale i je li vam uopće dao svoj pravi broj. Isto misle muškarci kada im ne odgovorite na poruku ili poziv.

Možda sam uradio nešto pogrešno

Muškarci, baš kao i žene, nakon prvog spoja s nekim ko im se svidio, premotavaju film u glavi i pitaju se jesu li napravili nešto čime su vas odbili i zbog čega ih više ne želite vidjeti.

Jesam li se zaljubio u nju?

Nakon cjelodnevnog iščekivanja vaše poruke ili poziva, mnogi će se muškarci zapitati je li to znak da su se zaljubili.

Ne mogu više izdržati, javit ću joj se opet.

Ako nejavljanjem testirate je li neki dečko zagrijan za vas, trik bi vam mogao i upaliti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti