Neobični rituali zvijezda: Josipa Lisac se kupa u mlijeku, a Aleksandra pije kašiku ulja

Piše: Redakcija

Za savršen izgled slavnih osoba, kako stranih tako i domaćih, često se brinu vrhunski dokrori, ali moramo priznati da su i oni disciplinovani. Mnoge slavne ličnosti koriste neobične rituale kako bi što bolje izgledali. Sandra Bullock kremu za hemeroide stavlja na područje ispod očiju, a nedavno je i izjavila da je ovisna o toj kremi. Otkad je upotrebljava više nema podočnjake, a putovanje bez te kreme ne može zamisliti. Pored toga što joj lice više ne izgleda umorno, koža joj je postala nježnija i sjajnija.

I druge zvijezde imaju svoje rituale, pa tako Nicole Kidman kosu pere sokom od brusnice, kako bi zadržala svoju riđu boju kose, dok Mariah Carey u sjaj za usne kapa ulje od  mente jer joj usne nabubre i izgledaju veće.

Pjevačica Josipa Lisac se kako kažu kupa u mlijeku, a zbog tog neobičnog rituala ima sjajniju kožu. Navodno se pjevačica već godinama kupa u mlijeku, a često je izjavljivala kako spava na leđima jer na taj način pegla bore.

Aleksandra svako jutro na prazan želudac popije 2-3 kašike maslinovog ulja. To je dobro ta želudac, kosu, nokte, a i smanjuje holesterol. Aleksandra Grdić kaže da ju je tome naučio njen tata i da upravo zbog toga nije imala problema sa zdravljem.

Pročitajte još