Catherine Zeta Jones: Michael i ja imamo otvoren brak

Piše: Redakcija

Catherine Zeta Jones u intervjuu za magazin People otkrila je da je neopisivo sretana da su ona i Michael Douglas uspjeli 20 godina opstati zajedno.

– Bilo je divno, jer nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Michael i ja imamo jako otvorenu brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti – rekla je Zeta Jones.

Glumica se otvorila nakon optužbi jedne žene za seksualno uznemiravanje od strane njenog supruga. Ispričala je kako su te optužbe utjecale i kako je s djecom sjela za sto i sve im ispričala.

– Ipak sam rođena Evropljanka i jako vezana uz porodicu, stoga mi je normalno da kada dođe do problema da svi sjednu za sto i otvoreno pričaju. Ako se moja kćerka osjeća nesigurnom, posebno jer je tinejdžerka i cure znaju biti toliko zločeste, s druge strane sin odlazi na fakultet, šta odabrati i kako postupiti. Sve su to stvari o kojima raspravljamo svi zajedno kako bi svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja – kaže Catherine.

Pročitajte još