Cristiano Ronaldo potvrdio: Nema ništa od vjenčanja

Piše: Redakcija

Fudbalska zvijezda Cristiano Ronaldo nakon brojnih spekulacija koje su posljednjih dana preplavile svjetsku štamu, potvrdio je da se u skorije vrijeme neće naći pred oltarom. Cristiano koji se trenutno nalazi u ljubavnoj vezi sa prelijepom manekenkom Georginom Rodriguez, nedavno je uslikan sa svojom djevojkom ispred jedne crkve, a oštro oko kamermana primijetilo je skupocjeni prsten koji već neko vrijeme manekenka nosi na svojoj ruci. Ovo je dalo povoda medijima da počnu nagađati kada bi se poznati par mogao vjenčati, što je na kraju izazvalo reakciju fubalera koji se javno ogasio povodom ovog događaja.

-Još ništa od vjenčanja. Sad sam sve objasnio i prekinuo spekulacije koje su se pojavile. Naime, paparazzi su me vidjeli kod crkve i odmah pomislili kako spremam vjenčanje sa svojom Georginom. To nije istina. Ko zna što će budućnost donijeti, ali za sad ništa od toga- rekao je Ronaldo.

Fudbaler je poznat kao porodičan čovjek i veliki vjernik, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi se posvetio vjeri i uživao u porodičnim skupovima sa svojim najbližim.

-Jednostavno, ja sam katolik. Svake nedjelje idem u crkvu kako bih se zahvalio dragom Bogu na snazi koju mi daje, zahvaljujem mu se za sve što imam u životu, molim mu se kako bi zaštitio moju porodicu i prijatelje. Svaku nedjelju odlazim u drugu crkvu jer ih u Torinu ima mnogo- izjavio je fudbaler.

Pročitajte još