Kćerka Đorđa Balaševića demantovala navode o spornoj zabrani na očevom koncertu u Zagrebu

Piše: Redakcija

Mediji u Hrvatskoj posljednjih dana pisali su o skandalu koji se dogodio na koncertu Đorđa Balaševića koji je održan u Zagrebu. Naime, tokom koncerta poznatog srbijanskog kantautora, publici je bilo zabranjeno fotografisanje mobilnim telefonima. Redari na koncertu nisu dozvoljavali bilo kome da koristi mobitele za fotografijsanje, što je izazvalo gnjev kod mnogobrojne publike koja je dvoranu “Lisinski” ispunila do posljednjeg mjesta. Nakon što su mediji u Hrvatskoj “osudili” Balaševića za skandalozan čin, oglasila se i njegova kćerka Beba koja je putem društvenih mreža demantovala tvrdnje mnogobrojnih medija.

-Objavili su potpuno neistinitu vijest sa koncerta u Zagrebu. Ništa novo. Iskreno, niko od nas nije iznenađen. Nismo zaista ni očekivali da će iko od medija prenijeti prave utiske ni sa koncerata u Beogradu, ni sa koncerata u Zagrebu. Ni sa koncerta bilo gdje, kad smo već kod toga. Prave utiske o koncertima već odavno ni ne pišu novine nego publika, i to je daleko poštenije i vrijednije. Dakle. Na izmišljotinu da je Đole zabranio snimanje i slikanje koncerta, za promjenu naskočili su prvi oni koji taj koncert ne bi gledali ni da se održava u njihovoj dnevnoj sobi. Ni ne treba.
Dvorana u Zagrebu ima svoja pravila i redari brane snimanje i slikanje. Primjetivši to, u desetom minutu koncerta ustajem i odlazim do šefa obezbjeđenja da zamolim da se to više ne radi. Đole silazi u publiku u jednom trenutku i zamislite, slika se sa publikom. Da zaključimo, nije tačno da je bilo ko od nas, a posebno ne tata, bilo kome bilo šta zabranio i molim vas da zadržite bar malo dostojanstva kad pišete vijesti bilo koje vrste. Ne moraju da budu pohvalne, ok. Samo da budu istinite- napisal je Balaševićeva kćerka Beba na svom Facebook profilu.

View this post on Instagram

#balasevic #koncert #baronovbal #skopje #makedonija

A post shared by Balasevic Official (@djordje_balasevic_official) on

Pročitajte još