Prijatelji nakon svega: J Lo u društvu bivšeg supruga uživala sa njihovom djecom

Piše: Redakcija

Pjevačica Jennifer Lopez i njen bivši suprug, pjevač Marc Anthony snimljeni su u Miamiju zajedno sa svojom djceom, blizancima Maximillianom i Emmeom. Nakon što su se sreli poslije dužeg vremena, bivši supružnicu su se sredačno pozdravil, i time još jednom pokazali svima kako se i nakon raskida imaju sjajan međusobni odnos. Dok se Marc pozdravljao sa djecom, Jennifer ga je gledala ushićeno, nakon čega su svi zajedno otišli na ručak.

Bivši par započeo je svoju vezu 2004. godine i to samo par nedjelja nakon što je Jennifer raskinula vjeridbu sa glumcem Benom Affleckom. Za nju je raskid od Afflecka bio bolno iskustvo, nakon čega je utjehu pronašla u dugogodišnjem prijatelju Anthonyju, sa kojim je ubrzo započela ljubavnu vezu. Vjenčali su se krajem 2004. godine, a tri godine kasnije J Lo je objavila kako čekaju prinovu. Ubrzo su saznali da će Jennifer na svijet donijeti blizance.

Iako je njihova veza izgledala savršeno, 2011. godine iznenadili su javnost viješću da se razvode. Konačan raskid braka, potvrdili su tri godine kasnije.

-Uvijek ćemo biti dobri prijatelji. Ja sam uvijek tu za njega, on je uvijek tu za mene. Svjesni smo da dijelimo nešto posebno, našu djecu i uvijek ćemo biti tu za njih- svojevremeno je izjavila pjevačica o svom bivšem suprugu.

Nakon razvoda od Jennifer, Marc je bio u braku sa manekenkom Shanonnom de Limaom od koje se razve poslije dvije godine braka. Sa druge strane, J Lo se trenutno nalazi u vezi sa bivšim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom, a sve je izvjesnije da bi zaljubljeni par uskoro mogao izgovoriti sudbonosno “da”.

Pročitajte još