Clint Eastwood: Slavni glumac konačno upoznao vanbračnu kćerku za koju nije znao da postoji

Piše: Redakcija

Poput prave filmske drame sa sretnim završetkom, slavni holivudski glumac Clint Eastwood nedavno je upoznao svoju vanbračnu kćerku za koju čak nije znao ni da postoji. Čuveni western junak koji se nalazi na pragu ulaska u desetu dekadu života nije ni slutio da će ga jedna vijest toliko razveseliti. Laurie Murray došla je do nevjerovatne informacije prije 30 godina, saznavši tada da je njen biološki otac čuveni holivudski glumac.

Laurie, koja je odrasla u hraniteljskoj porodici u Seattleu, danas ima 64 godine, a nakon nevjerovatne informacije do koje je došla odlučila je stupiti u kontak sa ocem. Nakon što je i zvanično potvrđeno da se radi o njegovoj kćerki, Eastwood je naprosto oduševljen, a svaki slobodan trenutak koji ima provodi sa Laurie, sa kojom je od početka ostvario sjajan odnos.

Laurie se nedavno u društvu svojih sedmoro mlađih braće i sestara pojavila na premijeri Eastwoodovog novog filma “Mule” održanoj u Los Angelesu, a novinari koji su ih fotografisali ostali su iznenađeni kada su je pitali kako da je potpišu, nakon čega im se ona predstavila kao Laurie Eastwood. O Eastwoodovoj kćerki prvi put se saznalo nakon što je o tome progovorio njegov biograf Patrick McGilligan. Navodno je Clint imao kratku aferu sa Laurieinom majkom u vrijeme dok je bio vjeren sa svojom prvom suprugom Maggie Johnson.

Pročitajte još