Kraj ljubavne romanse: Raskinuli Emina Jahović i Sadettin Saran

Piše: Redakcija

Godina na izmaku bila je veoma turbulentna za pjevačicu Eminu Jahović. Nakon deset godina braka, Emina se razvela od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala, a sve je šokirala kada se saznalo za njenu vezu sa turkim biznismenom Sadettinom Saranom. Upravo je Saran bio glavni razlog njenog razvoda od Mustafe, koji ih je svojevremeno i upoznao. Pjevačica i biznismen dugo su krili svoju vezu, a turski mediji mjesecima su pisali kako se tajno viđaju u Turskoj i susjednim državama.

Ipak, nakon što su zajedno snimljeni na jednom aerodromu u Turskoj, Emina i Sadettin potvrdili su svoju vezu. No, posljednjih nekoliko dana javnost je bila iznenađena informacijama koje su se pronijele turskim medijima. Nakon što se Emina nije pojavila na gala zabavi koju je Sadettin organizovao za svoje prijatelje i poslovne partnere, počelo se govoriti kako je njihov odnos narušen. Da je ljubavi došao kraj, potvrdila je i Eminina PR služba.

-Tačno je, Emina i Sadetin više nisu zajedno. Posle dvomesečnog zabavljanja shvatili su da nemaju iste poglede na budućnost i zajedničku perspektivu tako da svako dalje nastavlja svojim putem- navodi se u zvaničnom saopštenju PR službe Emine Jahović.

Pročitajte još