Ponovo zajedno: David Duchovny na odmoru sa bivšom

Piše: Redakcija

Holivudski glumac David Duchovny koji se proslavio ulogama u serijama “X-Files” i “Californication” svojevremeno je bio glavna zvijezda brojni afera zbog čega je propao njegov brak sa Teom Leoni. Duchovny baš poput glavnog lika serije “Californication” godinama je imao ozbiljnih problema s seksualnom ovisnošću zbog koje je završio na klinici, no ni nakon nekoliko mjeseci terapija, David nije uspio savladati svoje nagone.

Da je sukobu došao kraj, bivši supružnici su pokazali nedavnim fotografijama koje su objavljene u američkim medijima, na kojima se mogu vidjeti kako uživaju na odmoru na Barbadosu. Ove fotografije iznenadile su mnoge, obzirom da su Duchovny i Tea imali buran razvod, a razlog je bila Davidova ljubavnica sa kojojm je kasnije bio u vezi.

https://www.instagram.com/p/Br7jw5tgt3j/

Iako su se razveli 2014. godine, David i Tea održavali su kontakte isključivo radi njihovo dvoje djece, a nakon posljednjih fotografija na kojima bivši supružnici provode vrijeme zajedno na plažama Barbadosa, mnogi su mišljenja kako su odlučili zakopati ratne sjekire i krenuti ispočetka.

Pročitajte još