Meghan Markle i princ Harry: Najluđu noć u godini proslavili na egzotičnom mjestu

Piše: Redakcija

Prije samo mjesec dana Kate Middleton i princ William su posjetili rajski otok, u sklopu svog mini godišnjeg odmora. To su uradili i princ Harry i Meghan kako bi proslavili najluđu noć u godini. Naime, prošle godine ovaj par je Novu godinu dočekao u Monacu i to u društvu princa Alberta, ali ove godine su se odlučili za mirniju varijantu.

View this post on Instagram

Christmas Eve done right! ✨ #mustique #mustbemustique

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on

Mnogo toga se u ovoj godini promijenilo u životima ovog kraljevskog para. Izrekli su sudbonosno DA, Meghan je u drugom stanju, pa im je bilo mnogo prihvatljivije da novogodišnje praznike provedu na miran način. Ovoga puta izbjegli su Palaču i otputovali na grčki otok. Prema pisanju stranih medija princ Harry i Meghan Markle su najluđu noć u godini proveli na idiličnom otoku Mistque, a ovu destinaciju inače bira kraljevska porodica, pa je vrlo moguće da su im stariji članovi porodice predložili da Novu godinu provedu ovdje.

https://www.instagram.com/p/BsEIYdZlRux/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti