Ljudi s dvora u šoku: Princeza Charlotte Casiraghi otkazala vjenčanje

Piše: Redakcija

Krajem marta prošle godine Charlotte Casiraghi, deveta u redu za monegaški tron i njen odabranik, francuski producent Dimitri Rassam objavili su zaruke, a u septembru postali roditelji dječaka Balthazara. Iako je sve izgledalo kao velika ljubavna idila, čini se da odnos nije najbolje funkcionirao. Lijepa princeza raskinula je zaruke i otkazala planirano vjenčanje. Unuka slavne Grace Kelly, 31-godišnja princeza Charlotte Casiraghi sve je iznenadila ovom odlukom samo četiri mjeseca nakon porođaja. 

Charlotte i Dimitri Rassam bili su u vezi su od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zanimljivo je i da oboje iz prijašnjih veza imaju djecu – Charlotte iz veze s Gadom Elmalehomima četverogodišnjeg sina Raphaëla, dok Rassam iz bivšeg braka ima kćerku. Prije negoli je sreću i ljubav pronašla u zagrljaju 36-godišnjeg Rassama, naslovnice je punila upravo svojim ljubavnim vezama, posebno onom sa 16 godina starijim komičarom Gadom Elmalehom 2011. godine.

Slikovni rezultat za Charlotte Casiraghi Gad Elmaleh

Nakon toga kratko je bila u vezi s italijanskim scenaristom Lambertom Sanfeliceom, kojeg je upoznala na filmskom festivalu. Iako se on odlično slagao s njenim sinom Raphaelom, razišli su se krajem 2016. godine.

View this post on Instagram

Iconic #charlottecasiraghi

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

Pročitajte još