Karleuša demantovala glasine o razvodu: Sa mojim brakom je sve u redu

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Karleuša oštro je reagovala na tvrdnje o njenom razvodu od fudbalera Duška Tošića. Karleuša se putem Instagrama oglasila istakavši kako su mediji posljednjih dana podigli veliku prašinu i kao i obično, optužili je za prevaru. Jelena se navodno posljednjih nekoliko sedmica dopisivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom što je dalo povoda srbijanskoj štampi za brojne spekulacije. Ubrzo nakon toga, oglasio se i Duško Tošić koji je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu supruge Jelene i njihovih kćerki Atine i Nike.

https://www.instagram.com/p/BsWSlaBhwlZ/

-Volim te- glasio je Karleušin komentar ispod pomenute fotografije.

Jelena se i sama ubrzo oglasila povodom spornih glasina dodavši da je navikla na česte napada tabloida, dodavši kako često znaju pretjerati u svojim tekstovima te poručila kako će dobro razmisliti o pokretanju tužbe zbog klevete.

–Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere. Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put! Srećan Božić svima koji slave!- napisala je Jelena na svom Instagramu.

Pročitajte još