Keira Knightley: Najteže mi je biti majka

Piše: Redakcija

Britanska glumica Keria Knightley prije četiri godine rodila je kćerku, a danas kaže kako joj je uloga majke do sada najteža uloga u karijeri. Glumica je izjavila da je svjesna činjenice kako se nalazi u takvoj poziciji da svojoj kćerkici može priuštiti sve, čak i više dadilja koje će brinuti o njoj, ali da ipak stvari i nisu tako jednostavne.

-Ne postoji ništa seksi u tome što trenutno pokušavam da kontrolišem jednu četverogodišnjakinju, tako da sada nisam zanimljiva medijima. Mislim da se ženama ne odaje dovoljna čast za mentalni i fizički maraton kroz koji prolaze kada postanu majke- izjavila je glumica.

View this post on Instagram

I love this picture so much. #keiraknightley

A post shared by Keira Knightley Fanpage (@keira_knightley_) on

Keira i njen suprug James Righton često u medijima govore kako ih je dolazak na svijet kćerke učinio boljim osobama, te da je uloga roditelja donijela veliku odgovornost u njihove živote, ali ističu kako je danas veoma teško odgajati djecu i biti veliki profesionalac u svom poslu.

-Svjesna sam da dolazim iz privilegovane sredine jer imam karijeru i mogu da priuštim čuvanje djeteta, ali i dalje majčinstvo nalazim da je j****o teško. Smatram da je uredu da kažem tako nešto- iskreno je odgovorila Keira.

Pročitajte još