Ashley Graham: Ukoliko želite sačuvati brak, budite aktivni u krevetu

Piše: Redakcija

Najpoznatija plus size manekenka na planeti, Ashley Graham otkrila je tajnu svog savršenog braka. Manekenka koja je već devet godina u sretnom braku s Justinom Ervinom, izjavila je kako je vođenje ljubavi jedan od glavnih faktora sretnog i skladnog braka. Ashley je istakla da kada je upoznala Justina i započela vezu sa njim, nije željela srljati u brak, već je svoju vezu gradila korak po korak.

-Moj savjet je da vodite ljubav stalno. Čak i kada vam nije do toga. Primjetila sam da kada ne vodimo ljubav dugo postajemo arogantni, a kada smo intimni, nakon toga obožavamo jedno drugo- izjavila je poznata manekenka.

Manekenka je sve iznenadila kada je u jednom intervjuu izjavila da nije imala seksualne odnose sa sadašnjim suprugom prije braka, te dodala kako je to bila stvar dogovora i povjerenja među njima.

-Hemija je bila tu i nisam uopšte bila zabrinuta kako će nam biti. Bilo mi je važnije da izgradimo povjerenje i povezanost i da shvatim da li je on zaista osoba s kojom ću provesti ostatak života- rekla je Graham.

View this post on Instagram

#BeautyBeyondSize

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Pročitajte još