Rami Malek objasnio kako je došlo do neugodne scene s Nicole Kidman

Piše: Redakcija

Rami Malek gostovao je u showu Jimmyja Kimmela gdje je progovorio o neugodnom trenutku s dodjele Zlatnih globusa kad ga je Nicole Kidman izignorirala na pozornici.

Kimmel je Maleku pustio snimku, a glumcu je bilo vidno neugodno dok ju je gledao. “Nisam to vidio”, rekao je Kimmelu.

Zatim se osvrnuo na taj “najneugodniji događaj Globusa”, kako su ga neki nazvali.

– Znam je već mnogo godina, iako se tako ne čini po ovoj snimci, pa sam pomislio da bih jednostavno mogao otići gore i pozdraviti je. Ali ispalo je… – objasnio je kako se doveo u tu situaciju.

– Ispalo je da ne – našalio se Kimmel.

– Da, jako neugodno. Imam osjećaj da će me ovo progoniti na internetu – zaključio je Malek i dodao da je kasnije lijepo popričao s njenim suprugom Keithom Urbanom.

Podsjećamo, neugodna scena dogodila se nakon proglašenja filma Bohemian Rhapsody najboljim filmom, dok su producenti na pozornici još razgovarali s Nicole Kidman, koja im je predala Zlatni globus.

Inače, dodjela Zlatnih globusa zaista je bila noć Ramija Maleka. On je osvojio nagradu za najboljeg glumca za svoju ulogu Freddieja Mercuryja u Bohemian Rhapsody, a zatim je i sam film osvojio nagradu za najbolji film.

Iako je najveći favorit večeri bio film Zvijezda je rođena, s Lady Gagom i Bradleyjom Cooperom u glavnim ulogama, taj je film na kraju podbacio te osvojio samo jednu nagradu, i to onu za najbolju originalnu pjesmu, pjesmu Shallow. Nagradu za najbolju glumicu odnijela je Glenn Close za ulogu u filmu The Wife.

Ovogodišnji Zlatni globusi ostat će upamćeni i po “curi s vodom”, promotorici Fiji vode Kelleth Cuthbert koja je nudila zvijezdama osvježenje na crvenom tepihu te na kraju završila kao viralni hit.

Zlatni globus je vrlo često i glavni indikator za favorite za Oscara, a hoće li Malek kući odnijeli i zlatni kipić, tek će se vidjeti, prenosi Index.hr.

Pročitajte još