Ovako Robbie Margot brine o izgledu

Piše: Redakcija

Lični trener glumice Robbie Margot otkrio je kako australska glumica odražava svoju zavidnu figuru. Riječ je o osmosatnoj dijeti.

– Doručak je precijenjen. Povremeno ga možete propustiti. Ona tvrdnja da je „doručak najvažniji obrok u danu“ je nešto što se proteže još iz četrdesetih godina prošlog stoljeća kada je krenula marketinška kampanja s namjerom da se prodaju jaja. Od tada smo svi odgajani u duhu te rečenice i nametnuto nam je da vjerujemo u nju –  rekao je David Higgins.

Higgins smatra da se najboljom metodom za mršavljenje pokazao post koji traje 16 sati, dok se osam sati normalno jede. Za mnoge to znači preskakanje doručka, ručak u podne i posljednji obrok u danu u 20 sati.

– Ovom metodom sigurno nećete moći puno pojesti jer za to nećete imati ni puno vremena. Tijelo će vam biti zahvalno jer ćete mu dati dovoljno vremena da se oporavi i probavi svu hranu i neće se morati prekomjerno naprezati oko vašeg metabolizma – istako je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti