Lisa Marie Presley: Kćerka kralja rock and rolla preživljava pakao

Piše: Redakcija

Američki mediji posljednjih dana uveliko pišu o ozbiljnim zdravstvenim problemim sa kojima se suočava poznata pjevačica Lisa Marie Presley. Kćerka legendarnog muzičara i kralja rock and rolla Elvisa Presleya, već nekoliko godina vodi veliku bitku s narkoticima koji su postala njena svakodnevica. Iako su joj mnogi na početku muzičke karijere predviđali veliki uspjeh, Lisa je ubrzo krenula stranputicom te se odala alkoholu i narkoticima.

View this post on Instagram

Flashback!!!

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on

Ono što je posebno zabrinulo njene fanove jesu posljednje informacije koje svjedoče o njenom veoma lošem zdravstvenom stanju. Sudeći prema informacijama koje su u javnosti obznanili njeni prijatelji, Lisino psihičko stanje takođe je zabrinjavajuće. Tablete za smirenje, kokain i alkohol, već odavno su postali njena svakodnevica, a katastrofalan način života uticao je i na njen fizički izgled, budući da se lisa posljednjih mjeseci naglo ugojila. Podsjetimo, Lisa je tokom bogate muzičke karijere objavila četiri albuma.

Nakon što se odala porocima, Lisa je krenula životnom stranputicom. Lisa je svojevremeno bila u braku sa Dannyjem Keoughom, nakon čega se udala za pop zvijezdu Michaela Jacksona. Nakon razvoda, Lisa je dugo vremena bila bila sama da bi se 2002. godine udaje za glumca Nicolasa Cagea sa kojim je u braku provela dvije godine. Njen posljednji brak sa gitaristom Michaelom Lockwoodom trajao je deset godina, da bi se nakon brojnih problema, odlučili na razvod 2016. godine.

Pročitajte još