Jordyn Woods: Oprosti Khloe, bila sam pijana

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt2Il33ApPm/

Nedugo nakon prave ljubavne afere koja je pruzrokovala raskid Khloe Kardashian i njenog, sada već bivšeg partnera, NBA košarkašem Tristanom Thompsonom, oglasila se i Jordyn Woods, prijateljica Khloine sestre koja je upravo glavni razlog zbog kojeg je poznati par raskinuo vjeridbu. Naime, Jordyn koja se u jednom noćnom klubu družila sa Tristanom sa kojim je ramjenjivala nježnosti, svojoj prijateljici se pravdala kako je bila pijana, te da se ničega ne sjeća. Jordyn je u suzama odgledala video na kome se vidi kako ona, Tristan i još jedna djevojka u vrlo intimnoj atmosferi razmjenjuju nježnosti, što je dovelo do raskida poznatog para.

-Rekla je Kylie da se ne sjeća da je bila s Tristanom. Rekla je da je bila pijana, da se ne sjeća ni kako je otišla na žurku, ni s kim je bila, ni šta je radila. Navodno je i plakala kada se sutradan otrijeznila i drugi joj rekli da se ljubakala s Thompsonom- rekao je izvor blizak porodici Kardashian.

View this post on Instagram

You are so much more powerful than you know! Keep going💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ubrzo nakon skandala, Kylie izbacila svoju “prijateljicu” iz kuće ne željeći da sluša njena opravdanja, a koliko je zapravo povrijedila sestre Kardashian govori podatak da joj je Kylie uskratila saradnju kada je riječ o Jordyninoj liniji kozmetike koja je povučena iz prodaje.

View this post on Instagram

👑 Soulmate 👑

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pročitajte još