Nepoznato o poznatima: Prva uloga Bradleya Coopera bila je u hit seriji koja se i danas gleda

Piše: Redakcija

AFP

Ime glumca Bradleya Coopera ovih se dana najčešće pominje u kontekstu njegove uloge u popularnom filmu “A Star is Born”, u kojem je glumio s poznatom pjevačicom Lady Gagom. No, malo ljudi zna da je  danas slavni glumac svoju prvu ulogu ostvario u popularnoj seriji “Sex i grad”, u kojoj je glumio lik Jakea, kojeg je Carrie upoznala u jednom noćnom klubu, a njihovo se upoznavanje završilo poljupcem. Od ove je uloge prošlo 20 godina, a pogledajte kako je Bradley izgledao. 

No, iako je njegova prva uloga prošla prilično neprimjetno, Bradley je danas jedan od najpopularnijih glumaca, a može se slobodno reći da je obilježio u nedjelju održanu dodjelu prestižnih filmskih nagrada Oscar, a zahvaljujući izvedbi pjesme  “Shallow”. Naime, on i Lady Gaga  su izgledali ekstremno bliski i intimni tokom izvođenja, te su se na samom kraju gotovo i poljubili, a sve to je bilo dovoljno da se još jednom podstaknu glasine o tome da su u ljubavnoj vezi. No, to nije sve. Činjenicu da je Bradleyeva partnerica, poznata manekenke Irina Shayk, na dodjeli sjedila između njih dvoje, mnogi su protumačili kao potez ljubomorne žene.

– Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove cure Irine. Pogotovo na kraju nastupa, kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi zaista – rekla je članica grupe Spice Girls, Mel B., zamjerajući Gagi na takvom ponašanju.

Budući da je Lady GaGa prekinula vjeridbu  s agentom  Christianom Carinom Mel B smatra da će ovako ponašanje još više podstaći nagađanja o tome da je Bradley uzrok raskida. 

Pogledajte kako je njihov nastup izgledao. 

 

Pročitajte još