Bivša supruga Bradleyja Coopera: On je uobražen i sebičan

Piše: Redakcija

AFP

Nakon spektakularnog nastupata tokom dodjele Oscara, kada je na sceni zajedno sa Lady Gagom izveo sada već svima poznatu numeru “Shallow”, Bradley Cooper još jednom je dokazao da pored glumačkih kvaliteta posjeduje i brojne druge manire. No, i pored svega što je pokazao, bilo je i onih koji nisu bili presretni njegovom izvedbom, a jedna među njima je bila i njegova bivša supruga Jennifer Esposito.

Iako su u braku proveli svega pet mjeseci, glumica je u svojoj autobiografiji iznijela brojne detalje iz svog privatnog života, a dotakla se i svog odnosa sa slavnim glumcom.

-Bio je zabavan, pametan, arogantan, uobražen i profesionalni manipulator. Nije mi bio toliko privlačan, ali sam mislila da ću moći da uživam u njegovom smislu za humor- napisala je Esposito.

Ona je Coopera optužila za njegovu “zlu stranu” rekavši kako je sve vrijeme i dok su bili u vezi, a i nakon braka, bio jako proračuat, te da nikada ništa nije radio neplanski. Dodala je i to da je zbog svoje arogancije oduvijek sebe stavljao na prvo mjesto, i da je to ujedno bio jedan od glavnih problema zbog kojih njihov brak nije potrajao.

Pročitajte još