Hrvatski glumac objavio fotografiju sa dobitnikom Oscara: Rami je genijalan glumac

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtoWhvqBIK2/

Hrvatski glumac Slavko Sobin objavio je zanimljivu fotografiju na svom Instagramu, a na kojoj zajedno sa prijateljem Nikolom Kentom pozira i ovogodišnji osvajač Oscara, Rami Malek. Upravo je Sobin bio jedan od prvih koji je čestitao Maleku na prestižnoj nagradi, ali je naglasio kako i pored svega, nije favorizovao Malekov film “Bohemian Rhapsody” za ovogodišnji laureat.

-E, Slavko šta ti je to? Ma ništa, samo slika s Oscarovcem Ramijem Malekom. Nešto kad smo snimali skupa jedan mali film Papillon pa izašli van. Ništa posebno- napisao je Sobin u opisu fotografije na kojoj pozira s dobitnikom Oscara.

Malo ko je bio upoznat s činjenicom da su upravo Sobin i Rami Malek proveli nekoliko nezaboravnih nedjelja tokom snimanja remakea filma “Papillon” iz 1974. godine. Film koji je snimam na teritoriji Hrvatske i Crne Gore, dobio je sjajne kritike publike, a Malekova uloga bila je samo uvertira za ono što je uslijedilo.

-Iskreno, Bohemian Rhapsody mi nije bio favorit za Oscara. Ali Ramijeva izvedba u filmu bila je genijalna. rekao je Sobin.

Sobin je trenutno angažovan na snimanju nove sezone serije “Senke nad Balkanom”, a nedavno je nastupio u premijernoj izvedbi predstave “Who the fuck is Biba”.

Pročitajte još