Emina Jahović: Žrtva zbog nove veze bivšeg supruga

Piše: Redakcija

 

Iako više nisu zajedno, poznata pjevačica Emina Jahović i njen bivši partner Mustafa, odlično funkcioniraju. U prilog tome govori činjenica da su bili zajedno na rođendanu sina Yavuza, a pjevačica je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju. No, iako se mogu pročitati nagađanja o tome da su obnovili svoju vezu, pjevačica je za srbijanske medije otkrila da nije tako. 

– Sada sam jedino sretna u ljubavi zato što stvarno volim svoju djecu. Što se tiče privatne ljubavi, u ovom trenutku nemam nikoga pored sebe, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je prošla kroz mnogo medijskog pritiska i moralo je da bude ovako. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj djeci. Nemam vremena za ljubav jer moram da radim – rekla je pjevačica. 

No, ona je dodala i to da njen biši suprug uživa u novoj ljubavi, koja utječe i na njenu svakodnevnicu. 

– Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi drugim stvarima, da radi i da brine o djeci. Tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo poslije veze od 14 godina, koliko sam provela s Mustafom. Već sam govorila da su veze poslije razvoda kratke i da lako pucaju – rekla je ona, a prenosi srbijanski Hello. 

Pročitajte još