Kralj ljubavne romanse: Raskinuli glumac i poznati maneken

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bj57fvcHAaI/

Prema pisanju britanskog “Daily Maila” glumac Zachary Quinto i maneken Miles McMillan raskinuli su
dugogodišnju vezu. Par je u vezi bio proteklih šest godina, a priče o raskidu podstakla je činjenica da su se na zabavi upriličenoj nakon dodjele Oscara pojavili odvojeno. Nakon što su 2013. javno obzaninili svoju vezu, partneri su ubrzo započeli zajednički život, a 2015. godine u elitnom dijelu Manhattana kupili su stan vrijedan tri miliona dolara. Nakon što je glumac početkom 2017. godine na ruci počeo nositi srebrni prsten, čule su se priče o tome kako su partneri odlučili ozvaničiti ljubavnu vezu.

Qutino je 2011. godine javno priznao svoje seksualno opredjeljenje, a na to ga je potstakla tragična priča mladića Jameya Rodemeyera koji je izvršio samoubistvo jer nije mogao izdržati veliki pritisak i kritike nakon što je javno priznao da je homuseksualac.

-U svijetlu samoubistva Jameya Rodemeyera, shvatio sam da besmislena, tragična samoubistva LGBT tinejdžera zahvataju zemlju kao epidemija. Živjeti gay život, a ne priznavati ga javno, nije dovoljan doprinos zajednici- napisao je Quinto nakon smrti tinejdžera.

View this post on Instagram

Not so candid candid.

A post shared by Miles McMillan (@milesmcmillan) on

Pročitajte još