Conchita Wurst promijenila imidž: Duga kosa sada je prošlost

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuPAdTTlOiE/?utm_source=ig_embed

Nekadašnju pobjednicu Eurosonga iz 2014. godine Conchitu Wurst, svijet je zapamtio po nesvakidašnjem imidžu. Duga kosa, brada i savšen glas, nekada su krasili predstavnicu Austrije. Poznata austrijska muzička zvijezda privukla je veliku pažnju javnosti svojim nesvakidašnjim izgledom, dugom kosom i jakom šminkom, no danas, njen izgled u potpunosti se promjenio.

Conchita se nedavno pojavila na jednom događaju na koji je došla u crvenoj haljini sa velikim izrezom, ali i novom frizurom. Pored obrijane glave, Conchita je odlučila ispratiti najnoviji trend koji je sve popularniji među djevojkama, a koji se odnosi na depilaciju. Naime, ona je odlučila da ne brije svoje grudi i noge, što se moglo vidjeti na njenom posljednjem pojavljivanju u javnosti.

Iako se mnogi ne slažu s njenom posljednjom odlukom, Conchita ističe kako nikada nije bila sretnija u svojoj koži, što je za nju ternutno, najbitnija stvar na svijetu. Ipak, u medijima je najviše odjeknula informacija o tome, da je 30-godišnja pjevačica javno priznala da je HIV pozitivna.

-To je zapravo irelevantno za javnost, ali bivši dečko prijeti mi da će objaviti tu privatnu informaciju, a ja nikada neću dati nekome pravo da me plaši ili utiče na moj život zbog toga- rekla je Conchita.

Pročitajte još