Gdje je nestala marokanska princeza Lalla Selma

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @the_moroccan_beauties

Kako se britanski kraljevski par trenutno nalazi u Maroku gdje će se sastati s marokanskim kraljem Muhamedom VI počele su špekulacije o tome gdje je njegova supruga Lalla Selma. Kada su ovakve posjete u pitanju obično se supruge kraljevskih porodica druže zajedno, ali očito će ovoga puta Meghan Markle biti sama u muškom društvu.

Naime, supruga marokanskog kralja nestala je prije dvije godine, kada se potpuno prestala pojavljivati u javnosti. Marokanska princeza Lalla Salma posljednji put u javnosti je viđena 20017. godine kada je sa suprugom Muhammedom posjetila Rabat.

View this post on Instagram

#lallaselma 👑👑👑👑

A post shared by Cremedelamode_morocco (@cremedelamode_morocco) on

Marokanski mediji u potpunosti su zanemarili činjenicu da princeze nema, a dolaskom britanskog kraljevskog para ponovo su evropski mediji potakli priče gdje je nestala princeza. Glasina o njenoj lokaciji ima više, i dok neki izvori tvrde kako je otišla u SAD s ljubavnikom, drugi tvrde da je na grčkim otocima s najmlađom kćerkom, 11-godišnjom Lallom Khadijom. Ipak ima i onih koji tvrde da je princeza još uvijek u Maroku te da je dobro skrivena, prenio je Daily Mail.

Kada je princeza nestala počele su i glasine da se kraljevski par razveo, a kralj Muhammed VI nikada nije potvrdio ali ni opovrgnuo ovakve glasine.

https://www.instagram.com/p/BtgOwFhhCXA/

Pročitajte još