Ella Dvornik: Evo koliko je koštalo blogericino američko vjenčanje

Piše: Redakcija

 

Poznata hrvatska blogerica Ella Dvornik nedavno se u Las Vegasu udala za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa, a sada je na svom Instagram profilu otkrila koliko je njeno vjenčanje koštalo. Naime, Ella je odgovorila na pitanje jednog od obožavatelja koji ju je pitao da li su vjenčanja u Las Vegasu jeftina. 

– Vjenčanja se kreću od 100 dolara pa nadalje. Naše je koštalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa – napisala je Ella. 

Podsjećamo, Ella i Charles imaju kćerku Balie, a uprkos činjenici da su prvobitno planirali da prave veliko svadbeno slavlje, ipak su odlučili da to obave u Las Vegasu, daleko od očiju javnosti. 

– Prije pet godina kada smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sada je imam. Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom. Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirat vjenčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako teško – napisala je Ella, između ostalog, na svom Instagram profilu, a ispod fotografije s vjenčanja. 

Pogledajte u kakvoj se haljini Ella Dvornik udala. 

View this post on Instagram

Yaaaaaaaas! #justmarried

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

Pročitajte još