Svi kritikuju Megan Fox zbog izgleda njenih sinova: Glumica im dozvoljava da farbaju kosu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqYkiUklpDX/

Holivdska glumica Megan Fox ponovo se našla na udaru kritike zbog svojih sinova. Zajedno sa suprugom Brianom Greenom ima troje djece, ali je pažnju javnosti ponovo privukla kada se nedavno pojavila u šetnji sa sinovima. Naime, sinovi poznate glumice, Noah i Bodhi snimljeni su u šetnji sa majkom, a svi su mogli primjetiti njihov neobičan imidž. Iako su još jako mladi, slavna glumica sinovima dozvoljava da nose dugu kosu, ali i da se farbaju.

-Ovim dječacima je potrebno šišanje. Kako može da dozvoli da se 7-godišnji dječak farba- samo su neki od komentara na fotografiju slavne glumice.

https://www.instagram.com/p/BuZgYv4hthZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ipak, ovo nije prvi put da Megan kritikuju zbog njene djece. Glumicu su mnogi optužili zbog njenih izjava u kojima je rekla kako svojim sinovima dozvoljava da nose suknje kada god to požele.

-Puštam djecu da nose šta žele. Oni će mi reći šta su. To nije moj posao. Zaista sam mislila da nije legalno da kritikujete dijete, ili majku zbog toga šta njeno dijete nosi- izjavila je glumica nedavno, nakon čega je pretrpjela brojne kritike.

https://www.instagram.com/p/BuZvt_9F4vn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Pročitajte još