Lena Dunham stala u odbranu Jordyn Woods: Uradila sam istu stvar i uopšte se ne stidim

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqrY3VKAQsL/

Glumica i producentica Lena Dunham stala je u odbranu Jordyn Woods koja se nedavno u jednom noćnom klubu poljubila sa mladićem svoje prijateljice. Naime, Woods i košarkaš Tristan Thompson razmjenjivali su nježnosti, a sve vrijeme iako to nisu znali, snimala ih je kamera.

View this post on Instagram

baby💕

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Nakon što je skandal isplovio na površinu, Jordyna prijateljica Kylie Jenner naproso se “obrušila” na svoju, sada već bivšu drugaricu. Ipak, Dunham je jedna od rijetkih koja je našla opravdanje za Jordyn koja posljednjih dana zbog skandala u kojem je učestvovala ne izlazi iz kuće.

-Možete li zamisliti da vas zbog nekog s kim ste se ljubakali kao 21-godišnjaci cijela javnost osuđuje? Kada sam imala 21 na zabavi sam poljubila prijateljicinu simpatiju. Neobjašnjivo sam nosila pseću uzicu. Ostala sam u krevetu danima i osjećala ništa osim stida i to je bila dovoljna posljedica! Niko nije snizio cijene mog tuša za oči ili šta god- napisala je Dunham na Twitteru, aludirajući na popust koji je Kylie Jenner stavila na sve “Jordy” karmine iz njihove zajedničke makeup kolekcije.

https://www.instagram.com/p/BqgosSqnBuF/

Pročitajte još