Chris Hemsworth otkrio tajnu savršenog izgleda: Uz malo truda svako može biti savršen

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BgDeIVzF4QD/

Australski glumac Chris Hemsworth pojavio se na naslovnoj strani novog broja magazina “Men’s Health” za koji je govorio o svojim svakdnevnim treninzima, kao i zahtjevnim snimanjima i scenama za koje gotovo nikada ne traži dublere. Hemsworth je ugostio novinarsku ekipu slavnog magazina u svome domu u Australiji koji je uređen poput prave arene za gladijatore. Hemsworth koji svakodnevno radi na održavanju svoje fizičke forme ističe kako je u početku i on sam teško podnosio zahtjevne vježbe.

-Heroji i njihova djela mogu da budu inspiracija, ali ono što nas stvarno čini onim što jesmo jeste rad- izjavio je Hemsworth.

https://www.instagram.com/p/Bs9tYpnHynk/

Australac koji je na najbolji način predstavio lik nordijskog boga groma otkrio je da je u jednom trenutku prestao živjeti ustaljenim načinom života, i odlučio unijeti drastiče promjene. Nakon što je prešao na vegeterijanski način ishrane, Hemsworth je odlučio teretanu zamijeniti treninzima na otvorenom, gdje naporno radi svakoga dana, bez obzira na temperaturu i vremenske prilike koje vladaju.

Pročitajte još