Zar nisu preslatki: Djeca Mile Kunis i Ashtona Kutchera su pravi ljepotani

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bf7Yq8FnQ88/

Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis mogu se pohvaliti idiličnim porodičnim životom, a kao najveći uspjeh često navode, svoje mališane, za koje tvrde kako su od svojih roditelja “pokupili” najbolje osobine. Mnogi smatraju da je njihova kćerkica Wyatt u potpunosti nalikuje na svoju majku, dok je dvogodišnji sin Dimitri, poput svoga oca. Tokom gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres, Mila je izjavila koliko se zapravo karakteri njihovih mališana razlikuju, ali da to nimalo ne umanjuje međusobnu ljuba.

https://www.instagram.com/p/BkG_UkFgUJb/

-Nevjerovatno je koliko su drugačiji. Moj sin je poput ljenjivca. Divan je i volim ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. Dokaz za tu tvrdnju su moja dva mala ljudska bića koja sam stvorila- izjavila je glumica.

https://www.instagram.com/p/BjFfqmXleHv/

Ona je dodala kako je ponosna na svoju djecu koja od malena pokazuju veliku ljubav jedno prema drugom, na šta su ona i Kutcher posebno ponosni.

-Wyatt je sjajna sestra. Između njih su dvije godine razlike. Ona je imala dvije godine kad se Dimitri rodio i bila je dovoljno velika da shvati šta se događa, ali ne dovoljno velika da zapamti kako je neko vrijeme bila jedino dijete. Danas se ne sjeća svijeta bez Dimitrija- rekla je Mila.

https://www.instagram.com/p/BW5ANvYAsec/

https://www.instagram.com/p/BJh5k45Byrn/

Pročitajte još