Lady Gaga i Bradley Cooper ipak su se poljubili: Ova fotografija to otkriva

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @sylviazuk

Glumački par Lady Gaga i Bradley Cooper izazvali su lavinu komentara nakon nastupa tokom dodjele Oscara na kojem su izveli numeru “Shallow” iz filma “Zvijezda je rođena”. Nakon što je njihov film doživio veliki uspjeh, brzo se krenulo s nagađanjima oko toga, da li su partneri sa filmskog platna, ostali bliski i nakon snimanja. Brojne spekulacije pokrenule su Gagine česte emotivne izjave i gomila komplimenata kojima je obasipala Coopera tokom brojnih promocija njihovog filma.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA – FEBRUARY 24: (L-R) Lady Gaga and Bradley Cooper perform onstage during the 91st Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 24, 2019 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP

Dodatna sumnja u njihovu tajnu vezu, buknula je onoga trenutka kada je Gaga izjavila da nikada u životu nije osjetila toliku količinu kemije kao kada je u Cooperovoj blizini. Nakon što je raskinula vjeridbu, mnogi su sa sigurnošću rekli kako njihova veza samo čeka pogodan trenutak da se oznaviči. Ipak, Cooperova supruga, manekenka Irina Shayk, nije baš presrećna što Cooper provodi mnogo vremena sa mladom pjevačicom. No, ono što je svima zapalo za oku, jeste fotografija koja je nastala tokom protekle godine, a na kojoj su pjevačica i glumac zajedno i na bradi Bradleya Coopera vide se tragovi ruža Lady Gage. No, da li je to baš njen ruž, prosudite sami.

Pročitajte još