Kim Kardashian upozorila mlađu sestru: Skloni se od njih, svi su oni isti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs0hNtHn7BT/

Reality zvijezda Kim Kardashian upozorila je svoju sestru Khloe da dobro razmisli šta su njeni prioriteti kako joj se ne bi ponavljale greške iz prošlosti. Kim se odlučila na ovaj korak ubrzo nakon što se njena sestra Khloe našla u centru skandala koji je izazvao njen partner Tristan Thompson. Naime, Thompson je snimljen kako u jednom noćnom klubu razmjenjuje nježnosti sa Jordyn Woods, inače bliskom prijateljicom sestara Kardashian. Iako je i tokom nekoliko prethodnih veza Khloe doživjela slična iskustva, očigledno da nije uspjela svoju posljednju vezu održati do kraja. Starija sestra Kardashian izjavila je da je jako ljuta i razočarana činjenicom da se Khloe događaju ovakve stvari i podsjetila je da je i u prethodnim vezama sa NBA zvijezdama izvukla “deblji kraj”.

-Kim je dobro upoznata sa svim, i zna šta se Khloe dešavalo ranije. Svi oni izgledaju atraktivno na prvi utisak, ali su svi oni zapravo kreteni- rekla je Kim, a prenio prijatelj blizak porodici Kardashian.

https://www.instagram.com/p/BqgosSqnBuF/

Prije nego je uplovila u ljubavne vode sa košarkašem Tristanom Thompsonom sa kojim ima jednogodišnju kćerkicu, Khloe je bila u braku sa NBA zvijezdom Lamarom Odomom od koga se razvela 2016. godina nakon brojnih Lamarovih ljubavnih “izleta” i problema sa alkoholom i narkoticima.

Khloe je takođe bila u ljubavnoj vezi sa košarkašem Jamesom Hardenom koji nije izdržao ogromnu medijsku pažnju zbog njenih čestih učešća u reality programima.

https://www.instagram.com/p/BmouSQgl8uF/

Pročitajte još