Aaron Carter otkrio dugo čuvanu tajnu: Spavao sam u krevetu Michaela Jacksona

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Budu1NDFC7b/

Zvijezda teen age scene 2000-tih godina, Aaron Carter, brat poznatijeg Nicka Cartera, nekadašnjeg člana “Backstreet Boysa” stao je u odbranu pop ikone Michaela Jacksona čije se ime i nakon godina od njegove smrti ponovo pojavljuje na naslovnim stranama. Nakon objavljivanja dokumentarnog filma “Leaving Neverland” koji govori o seksualnom zlostavljanju dvojice 13-godišnjih dječaka u Jacksonovoj vili, Carter je jedan od rijetkih osoba koja je imala riječi hvale na račun preminulog pjevača.

-Da je Michael Jackson živ, još bi ga ljubili u d**e. Zašto su čekali do sada? Zašto su čekali da umre? Mogli su se oglasiti još 2005. godine, kada je suđenje za pedofiliju bilo u toku- ljutito je izjavio Carter.

On je dodao da je još kao 15-godišnjak često bio gost legendarnog pjervača, a nije krio ni to da je u njegovoj vili provodio po nekoliko dana, spavajući čak u Jacksonovom krevetu.

-Gazite po grobu ikone i legende. Ja sam se s Jacksonom družio kada sam imao 15. Provodili smo vrijeme zajedno i bilo je to najbolje doba mog života. Bio sam u njegovoj kući i spavao u njegovom krevetu. Ne mogu razumjeti da bi to iskustvo za mene trebalo biti traumatično, kada je naš odnos bio lijep i nježan- rekao je Carter.

Pročitajte još